Pronel

De ‘Product Media Advisor of the Year-Award’ is een initiatief van PromZ-be (het vakblad over promotionele producten en business gifts) in samenwerking met de BAPP - Belgian Association of Promotional Products. Met de prijs willen PromZ-be en de BAPP de professionalisering van de sector aanmoedigen en vooral de adviseurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak in het kiezen van de juiste product media (promotionele producten en business gifts).

U wilt stemmen op:

Vul hieronder uw gegevens in om uw stem door te geven. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om uw stem permanent te plaatsen
Ja, ik meld mij graag aan voor nieuwsbrief en specials van PromZ.be


U ontvangt maandelijks de nieuwsbrief van PromZ.be, ook kunt u themamails en partnermails ontvangen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en u kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven.

PromZ.be Ja, als dank voor mijn stem wil ik graag een gratis jaarabonnement op PromZ.be ontvangen.


Als dank voor uw stem, bieden wij u graag een gratis jaarabonnement aan op PromZ.be. Normaal bedraagt de abonnementsprijs € 30,-. PromZ.be is het enige vakblad in België over promotionele producten en business gifts. De uitgave verschijnt 4x per jaar. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen met uw adresgegevens. Uw gratis jaarabonnement wordt automatisch stopgezet, u hoeft daar zelf niets voor te doen.